Visszalépés / Program
ICIRI-PICIRI BÁBTÁBOR
Időpont: 2017.07.03 - 2017.07.07
Helyszín: Újkerti Közösségi Ház

Július 3–7. 
ICIRI-PICIRI BÁBTÁBOR
A hagyományos magyar népmesekincsre épülő tematikus táborunkban az 5-14 éves korú gyerekek a báb- és drámapedagógia eszköztárának segítségével élményszerűen dolgozhatják fel a népmesék világát szakavatott bábpedagógusok segítségével. Táborunkban a dramatikus játék mellett fontos szerepet kap a hagyományőrző élőszavas mesemondás. A délelőtti szakmai programok szerves egységet alkotnak a délutáni szabadidős foglalkozásokkal.
Bővebb információ kérhető Tasnádi-Némethi Melinda művelődésszervezőtől a nemethi.melinda@debrecenimuvkozpont.hu e-mail címen. 
Tel.: 20/249-6721
Ára: 18.000 Ft/fő
Helyszín: DMK Újkerti Közösségi Ház 

A Debreceni Művelődési Központ ebben az évben is meghirdeti nagysikerű Napsugár nyári táborait az Újkerti, Csapókerti, Homokkerti, Józsai, Kismacsi, Nagymacsi, Ondódi Közösségi Házakban és a Tímárház – Kézművesek Házában. 26 turnusban 16 féle tábort szervezünk. A nyári szünetüket töltő gyerekeket tenisz, báb, kézműves, tűzzománc, hagyományőrző népművészeti kézműves, úszó, haditorna, bibliai, képzőművészeti, természetbarát, fazekas, néptánc, vadászgörény, jóga táborokba várjuk. Célunk, hogy hozzájáruljunk a gyerekek tartalmas, értelmes nyári szabadidős tevékenységének eltöltéséhez.  Táborainkba az iskolai tanév végeztével, június 19-től egészen augusztus 25-ig várjuk az érdeklődőket.   
Táborkezdéskor a szülők számára rövid, átfogó tájékoztatást adunk. A tábor díja magában foglalja a szakmai programokat, az alapanyagokat és a napi háromszori étkezést (tízórai, ebéd, uzsonna), valamint a kirándulások költségét. 
A részvételi díj befizetésének határideje: legkésőbb a tábor indulását megelőző héten csütörtökig. A szülőket minden estben kérjük, hogy feltétlenül tudassák, ha gyermekük gyógyszert szed, vagy valamilyen (nem fertőző) betegségben szenved. Táborainkban 7.30-tól 16.30-ig gondoskodunk a gyermekekről.
A gyerekeket csak szülővel, vagy az ő írásos engedélyével engedjük haza.

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
DEBRECENI KULTURÁLIS PROGRAMOK
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont