Visszalépés / Közösségfejlesztés
A KIHÍVÁS NAPJA NAGYMACSON

A Közösségfejlesztők csoportja az egész települést megmozgató eseményre készül május 29-én. A Nagymacsi Kihívás Napján legalább annyi időt szeretnének mozgással, sporttal, aktív tevékenységgel eltölteni ahány lélek él Nagymacson. A település lakóinak száma 1000 fő körüli, ezért a tervek szerint minimum 16 órát és 40 percet fognak aktívan együtt tölteni. A kezdeményezéshez több helyi csoport is csatlakozott: többek között a Körösi Csoma Sándor Tagintézmény, a Hajnalcsillag Nyugdíjas Klub, a Mazsorett csoport, a Gerinctorna csoport, az Aerobikosok, és a település lelkes, mozgást kedvelő fiatal és felnőtt lakói.

A Nagymacsi Kihívás Napja május 29-én, 15 órakor kezdődik és másnap a déli órákban fejeződik be. A rendezvényen lehet válogatni a különféle mozgásformák között: aerobik, mazsorett, gerinctorna, ügyességi vetélkedő, futás, séta, kerékpározás, asztalitenisz, foci, stb.

A Közösségfejlesztők bíznak abban, hogy a településen élők apraja-nagyja részt vesz az eseményen és mindenki talál olyan mozgásformát, amelyben örömét leli.

Debrecen-Nagymacs, 2015. április 23. 

 

 

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont