Visszalépés / Közösségfejlesztés
II. KISMACSI ŐSZKÖSZÖNTŐ ÉRTÉKNAP

A „Mi - Magunkért” közösségfejlesztés debreceni városrészekben című program keretében 2014. október 11-én hagyományteremtő céllal rendeztük meg a z I. Kismacsi Őszköszöntő Értéknapot. A program a kismacsi lakosok közreműködésével valósult meg azzal a céllal, hogy alkalmat teremtsünk az együttlétre, a közös élményszerzésre az őszi időszakban.  A rendezvény célja, hogy tudatosítsa a résztvevőkben, a településrész sok-sok érték birtokosa, van mire büszkének lenniük.  
Idén másodjára rendezzük meg a Kismacsi Őszköszöntő Értéknapot, szeptember 19-én. A rendezvény helyszíne a Kismacsi Közösségi Ház és udvara. 
A délelőtti órákban (10-12) önkéntesek segítségével a közösségi ház mellett lévő játszótér karbantartási munkálatai folynak. Akik a főzőversenyen szeretnék bizonyítani tudásukat, már 9-kor elkezdhetik a saját lecsós receptjük elkészítését, hogy le ne maradjanak a 13 órakor történő zsűrizésről. A sós aprósütemény versenybe otthon elkészített falatkákkal lehet nevezni. A gyermekek 10-14 óráig ugrálóvárazhatnak és bekapcsolódhatnak a sportversenyekbe (tollaslabda, asztalitenisz), aszfaltrajzversenybe. 

A 14 órakor kezdődő színpadi műsor szintén értékeket vonultat fel, tánc, ének, vers formájában. 
15 órától kezdődnek a kézműves foglalkozások, egészségügyi tanácsadások. Az Értéknap lezárásaként minden látogató megkóstolhatja a Kismacsi Vegyes Mustot, melyet a kismacsi gazdák szőlőjéből préselünk a délután folyamán.

                                                                                               Burai Luca közösségfejlesztő

Debrecen, 2015. szeptember 7.

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont