Visszalépés / Közösségek
Táncos lábú szupernagyik

Helyszín: Újkerti Közösségi Ház/204-es terem
Időpont: kedd: 9.00-11.00
Vezető: Bődi Lászlóné

A Debreceni Nyugdíjas Egyesületnek 6 éve alakult a nyugdíjas hölgyekből álló tánccsoportja. A nyugdíjas hölgyeket olyannyira a tánc szeretete hozta össze, hogy a nyugdíjazásukig még hobbiból sem művelték.

Fejlődésüket jelzi, hogy az egyszerűbb táncok, a spanyolt tánc, a Macskák, a Surda és a cha-cha-cha után a country tánccal 2013-ban a Békésen megrendezett V. Országos Senior Táncversenyről Arany Minősítéssel” tértek haza.  

2014-ben a „Jöjjön ki Óbudára” című dalra koreografált táncukkal felléptek a Szeghalmon megrendezett versenyen. Okleveles elismerésben részesültek.

Az országos nyugdíjas Ki-mit-tud?-on a döntőbe jutottak. Jelenleg disco táncot és swinget tanulnak nagy lelkesedéssel. Rendszeresen szerepelnek az Egyesület programjain, részt vesznek az évenként megrendezésre kerülő Táncfesztiválokon. Még a Humorfesztiválon is tudnak minden évben újat nyújtani. 2013 októberében, az Idősek Hónapja rendezvénysorozat gálarendezvényén, az Aranybika Szállóban is felléptek. Mindig örömmel szórakoztatják a nyugdíjas közönséget. Példájukkal buzdítanak mindenkit, hogy ebben a korban is lehet új dolgokba fogni, örömöt találni a táncban, a mozgásban. 

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont