Közösségeink

A DMK egységeiben 118 csoportban – tárgyalkotó, előadóművészeti, hagyományőrző csoportok, klubok, körök, szakkörök – az elmúlt évben 3.322 fő tevékenykedett összesen 3.305 foglalkozáson heti, kétheti, havi rendszerességgel. 
Intézményünk biztosítja a közösségek működéséhez a feltételeket és szakmai segítséget adunk tevékenységükhöz, bemutatkozásukhoz, megismertetésükhöz. Legnagyobb létszámú és múltú művészeti együttesünk a négy utánpótlás csoporttal működő Debreceni Népi Együttes. Szintén több mint 60 éves alkotóközösség a Medgyessy Ferenc Képzőművészeti Kör és Szabadiskola.
Számos országos és nemzetközi elismeréssel büszkélkedhetnek művészeti és alkotóköreink, kórusaink.
Tárgyalkotó - művészeti közösségeink (képzőművészeti, fazekas, tűzzománc, díszítőművészeti, csipkevarró, origami … ) jól felszerelt műhelyekben dolgoznak és rendszeresen kiállításokon mutatják be munkáikat  a városban és más településeken.
Kertbarát köreink színvonalas szakmai programokon, versenyeken bővítik ismereteiket és hangulatos közösségi programokat szerveznek.
Közösségi házainkban több mint húsz olyan közösség működik, melyeknek időskorúak a tagjai. Ezek a csoportok példaértékű közösségi életet élnek. 
Minden évben meghitt programokkal ünnepeljük meg csoportjaink jeles évfordulóit.

Kiemelt partnerek
Minősített Közművelődési Intézmény
Cím: 4024 Debrecen, Piac u. 22.
E-mail: dmk@debrecenimuvkozpont.hu
Telefon: 06 (52) 413-939
Pf. 419

Felnőttképzési ny.sz: 00633-2008
Akkreditációs lajstromszáma: AL-2460

Kiemelt ajánlatunk
Hírlevél | Eseménynaptár
Iratkozzon fel hírlevelünkre!
Aktuális programok
KEDVELD FACEBOOK OLDALUNKAT
Kiemelt partnerünk
Poptörténeti emlékpont